RSS

❉ FoLlOwErs❉

Monday, July 4, 2011

^__^ P0st ni untuk kamu ^__^






بسم الله الر حمن الر حيم

اسلام عليكم ورحمة الله وبركاته





1st nak ucap selamat menjalani Latihan Industi (LI) buat adik2 di PUO & PSA ... sem0ga kalian di permudahkan segala urusan semasa menjalani LI nanti^^


2nd nak st0ry pasal adik c0mey yang baru je kenal x sampai 1 tahun... tapi macam dah kenal bertahun-tahun (huhuhu.... ne kalau dia baca sure2 perasan lebih)


Nak tahu kah siapa gerangan adik c0mey ni?

Arni Illani Binti Ramli

Dilahirkan 17 September 1991 ... genap la 20 tahun x lama lagi

Mempunyai Family yang besar...

tapi orang nye kecik je (huhu..jangan marah)

Menetap di Pahang


Alhamdulillah, Cik Arni Illani ni sekarang sudah begelar pelajar sem 4.

Hari ini 4 Julai 2011 Cik Arni illani melapor diri di

Telek0m Malaysia Berhad (TMB), Kuantan Pahang

(hehehe... bet0l ke salah entah)


Jauh kan tempat LI Cik Arni Illani. Ana merindui si adik c0mey ni namun ana akur " kerana pengorbanan mengejar ilmu itu penting " . Walau jauh di mata namun tetap di hati dan doa InsyAllah.^^


M0ga Ukhuwah yang terbina kerana-Nya berkekalan..
huhu... maaf la akak ne xpandai berkata-kata,

Juga tak pandai melakar di mata pena,

Cuma hati yang sering mer0nta-r0nta,

Rindukan adik yang jauh di mata,

Kerana kita pernah bersama,

Di suatu detik dan ketika,

Walau seketika Cuma,

Perkenalan kita,

Halawatul Ukhwah yang terbina,

Jelas terasa,

Yang sangat tak akan dilupa,

Sem0ga Allah merahmati nya,

Dan mengiringi di setiap langkahnya,

Dijaga dan dipelihara,

Dibawah lembayung Rahmat YANG ESA

Ameen Ya Rabbal A’lamin


......................................................................





Tengok atas sana. Ni lah dia adik c0mey (sah...bertambah perasan la lepas ni^^)

Cik Arni Illani, you dont mind kan akak letak pic tanpa izin ne?

Cik Arni Illani yang tersayang nak tahu akak suka bila :


✿Arni sangat berani menempuh rintangan hidup

✿Arni se0rang yang jujur

✿Arni pendengar yang setia

✿Arni sangat sayangkan family

✿Arni buat akak banyak berfikir

✿Arni sudi share masalah

✿Arni selalu mesej akak

✿Arni selalu Tanya khabar akak

✿Arni melap0r segala apa yang di buat sepanjang hari

✿Arni spend t0p up untuk Call & mesej akak

✿Arni sentiasa ceria

✿Arni sentiasa bagi akak s0kongan

✿Arni sentiasa nasihatkan akak

✿Arni selalu pesan akak jangan lupa makan

✿Arni tak kisah kalau akak cakap Arni “AYU”

✿Arni sayangkan semua orang

✿Arni se0rang yang peramah

✿Arni se0rang yang sangat periang


Huhuhu... (p0yo je kan akak ne) betul x arni?

Banyak lagi yang ada pada Cik Arni Illani... Yang ana tulis ne sikit je

Ada banyak lagi... cukuplah Allah sahaja yang tahu

Keceriaan dia juga keceriaan ana, kesedihan dia juga kesedihan ana

(1 lagi ayat poyo... ne kalau depan2 x tercakap rasanya)

Cik Arni Illani selalu buat ana bersemangat...

(Eh... sahabat & adik2 yang lain pun jugak ^^)


................................................................


Bingkisan buat Cik Arni Illani


اسلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Syukran Jazillan kerana sudi kenal akak yang sungguh keanak-anakkan ne... namun anda begitu berharga buat akak, Cik Arni Illani. Kalau anda sedih, resah, gelisah, tak sihat akak pun begitu. Jadi jaga makan minum ya. Jangan lupa makan ubat. Arni jaga solat, banyakkan baca Al-Quran, berzikir dengan mengingatiNya . Jangan lupakanNya walau mana Arni berada . Arni jangan lupa makan ya . Jaga diri, Li2 jugak, kesihatan perlu dijaga. Arni lepas kerja je, terus balik rumah jangan melencong mana-mana. Hoho , akak sangat riasaukan anda . Jadi seorang kakak, adik, pelajar dan anak yang banggakan. OPTIMIS pada diri anda . Jangan peduli apa orang kata pada kita selagi apa yang kita lakukan itu betul. Akak juga mohon ampun dan maaf selama kita berkenalan dan andai buat Arni terasa. Yang baik itu datang dari Allah dan kesalahan itu dari diri akak sendiri . Kenangan kita bersama amat indah kalah manisnya coklat cadbury dan ice cream.(huhu... saje je buat perumpamaan makanan^^) May Allah bless you dear. Akak sayang anda jadi sentiasa senyum^^




(^__^) sekian (^__^)


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

1 comments:

DekChik said...

mashaAllah, ukhuwah kerana Allah, beginilah :-)

Post a Comment

(~_^) .::JeNDeLa diHaTiKu::.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...