RSS

❉ FoLlOwErs❉

Saturday, February 6, 2010

KKP SESI JANUARI 2010


~ BARISAN KEPIMPINAN JPK SESI JANUARI 2010~Gr0up ana..
1 HaTi Ukhwah SeJaTiMySpace


~kenangan Manis yang x akan ana lupakan~
ne Group Tie...huhuhne plak Grop toNg sampah...ne grop file
ne grop bata.. Grop yang paling banyak mulut dan bata. huhuh
posing sakan Group ne


Sebenarnya bukan la nama group2 kat atas 2 cam 2... kte orang sebenarnya kena denda dengan ustaz cos x jaga barang amanah.. itu la sebabnya kena jaga barang2 amanah macam kat atas 2... Geram jugak la kat ustaz masa 2.. tapi lama2 bes jugak.. bukan senang nak dapat pengalaman macam 2.. bila kenang2 lepas KKP ianya kenangan yang paling manis..
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

TaUtaN HaTi


Barisan Kepimpinan Muslimat Sesi Januari 2010tengah dengar penerangan tentang kebesaran ALLAH yang x terkira, dalam gua tempurung.. SUBAHANALLAH.. begitu hebat ciptaan-NYAyang ne masa detik2 yang mencabar.. kena 2run dari cerun yang agak merbahaya
yang dalam pic ne.. kiranya yang selamat menuruni cerun.. sape kata muslimat x boleh ikut aktiviti lasak???Haa.. yang ne masa nak keluar dah..
masa ne.. kte orang baru je masuk dalam gua

Ya ALLAH engkau menegetahui bahawa hati2 ini telah berkumpul kerana mengasihiMu, bertemu untuk mematuhi (perintah)Mu, bersatu memikul beban dakwahMu, hati2 ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syariatMu, maka eratkanlah Ya ALLAH akan ikatannya. Kekalkan kemesraan antara hati2 ini akan jalanNya (yang sebenar). Penuhkan (piala) hati ini dengan cahaya RabbaniMu yang tidak kunjung malap. Lapangkan hati2 ini degan limpah iman & keyakinan. Dan keindahan tawakkal kepadaMu. Hidup suburkan hati2 ini dengan ma'rifat (pengetahuan sebenar) tentangMu.. (Jika Engkau menaqdirkan mati) maka matikanlah pemilik hati2 ini sebagai paea syuhada dalam perjuangan agamaMu. Engkaulah sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong.
Ya ALLAH perkenankanlah permintaan ini.
~Amin~
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...